Momsåtervinning

Etusivu/Våra tjänster /Momsåtervinning

Er MOMS expert – Cash Back

Momsåtervinning

Cash Back erbjuder en omfattande momsåtervinningstjänst. Som vår kund kan du spara de egna resurserna och låta oss ta hand om bland annat följande jobb:

 • Insamlandet av återvinnbara momsfakturor från bokföringen
 • uppföljandet av den aktuella lagstiftningen
 • förfrågningar från respektive skattemyndigheter samt kompletteringar och överklaganden

Har ditt företag till exempel följande kostnader utomlands:

 • Hotell- och representationskostnader
 • Kostnader i samband med mässor
 • Taxi- och resekostnader
 • Avgifter för skolning, kurser och konferenser
 • Inköpsfakturor med moms för diverse gods och tjänster?

Kontakta oss och vi hjälper er återvinna momsen!

För att utreda företagets återvinningspotential erbjuder vi en gratis analys. Syftet med analysen är att kartlägga och genomlysa företagets momsåtervinningssystem och lokalisera möjliga svaga punkter vars förbättring för med sig ett mervärde i formen av en större återvinningsgrad.

Cash Back Travel

Cash Back Travel – En bokningsapplikation som optimerar momsåterbäring för CashBack kunder.

Boka din nästa arbetsresa via https://cbt.voyya.com

 1. Upp till 100% momsåterbäring
 2. Bästa priser samt inventarie
 3. Fakturor som fyller momskraven

CBT är det första globala operativa systemet som erbjuder sina kunder upp till 100 % momsåterbäring på hotell- och biluthyrningsbokningar som gjorts via CBT och dess partners. En märknadsvärd besparing då moms på hotell i Europa är 15 % i genomsnitt.

Samarbete med dom ledande företagen inom hotell- och biluthyrning i Europa, Booking.com och Europcar, garanterar bästa priser och inventarieredskap för CBT-användare.

CBT garanterar faktura som uppfyller kraven på momsåterbäring på varje  momsbelagd inhemsk och utländsk bokning. Detta ökar inte bara mängden på inhemska och utländska momsåterbetalningar utan besparar kunden besväret med att erhålla momsfakturor.

Hur ökar CBT mängden avdragbara momsfakturor?

För att ett företag ska kunna ansöka momsåterbäring på hotellövernattning och biluthyrning utomlands eller i hemlandet, kräver inhemska och utländska skattemyndigheter momsenliga fakturor för varje bokning. Tre faktorer hindrar företag från att få momsavdragbara fakturor för sina bokningar:

 1. Hotellbokningar och biluthyrningar har bokats via bokningssystem som inte erbjuder momsenliga fakturor (flesta företag blir medvetna om detta först när bokningen gjorts).
 2. Fakturor levereras inte till finansavdelningen.
 3. Fakturorna levereras till finansavdelningen i icke-momsavdragbart format.

CBT –systemet garanterar momsavdragbara fakturor för inhemska och utländska momsenliga bokningar och köp. Detta optimerar momsnyttan för CashBack-kunder hemma och utomlands.

 

Momsregistrering

Våra tjänster innefattar också momsregistrering i utlandet, från registreringsanmälan till att sköta momsdeklarationen för varje redovisningsperiod.  Vid registreringen tar vi i beaktande företagets resefakturor, vilket kan tillföra en rejäl ökning av den avdragbara skatten. Vår registreringstjänst omfattar likaså redovisningar för tidigare räkenskapsår, där lagstiftningen tillåter. Vi sköter också andra EU-redovisningar vid behov.


Ni kan outsourca era registreringsärenden åt oss helt eller delvis, t.ex. genom att använda vår tjänst för insamling av fakturor i kombination med beredning av listor och ifyllning av redovisningar.

Konsultering

Frågor gällande utländsk moms kan vara komplicerade och kräva en experts sakkunnighet. Vårt omfattande nätverk kan ge råd i alla slags momsfrågor.


Kontakt

© 2021

- CASH BACK FINLAND OY AB cashback@vatit.se Privacy

Call us now!