Cash Back Travel

Etusivu/Palvelumme /Cash Back Travel

Ratkaisu ALV-ongelmiin – CASH BACK

ALV-takaisinhaku

Cash Back tarjoaa kattavan ALV-palautuspalvelun. Asiakkaamme voivat jättää huoleksemme mm. seuraavat asiat:

 • laskujen keräilyn kirjanpitoaineistosta
 • kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön seuraamisen
 • kaikki viranomaisten lähettämät kyselyt ja lisäselvityspyynnöt

Onko yrityksellänne esimerkiksi seuraavanlaisia kuluja Euroopassa:

 • Hotelli- ja ravintolakuluja
 • Messukuluja
 • Taksi- ja muita matkustuskuluja
 • Koulutusta, kursseja
 • Ostolaskuja  (tavarat, palvelut)

Ota yhteyttä meihin niin autamme palautusten hakemisessa.

Teemme myös veloituksetta analyysin selvittääksemme yrityksenne palautuspotentiaalin. Analyysin tarkoituksena on käydä läpi yrityksessä käytössä oleva ALV-palautusjärjestelmä sekä paikantaa ne kohdat järjestelmässä, joita kehittämällä voidaan saada merkittävää lisäarvoa suurempien palautusten muodossa.

Cash Back Travel

Cash Back Travel – asiakkaidemme arvonlisäveron palautusten optimointiin keskittynyt varaussovellus.

Varaa seuraava liikematkasi osoitteessa https://cbt.voyya.com

 1. Jopa 100% ALV-palautukset
 2. Parhaat hinnat ja varauskohteet
 3. ALV-palautusvaatimukset täyttävät laskut

CBT on ensimmäinen maailmanlaajuinen varauskäyttöjärjestelmä, joka tarjoaa asiakkailleen jopa sataprosenttiset alv-palautukset CBT:n kautta ja tämän kumppanien kanssa tehdyistä majoitus- sekä autonvuokrausvarauksista. Huomattava säästö, kun hotellien keskimääräinen alv Euroopassa on 15%.

Yhteistyö Booking.comin ja Europcarin, Euroopan johtavien hotelli- ja autonvuokrauspalveluiden kanssa, takaa parhaan hinnoittelun ja inventointityökalut CBT-käyttäjille.

CBT takaa alv-palautusvaatimukset täyttävän laskun jokaisesta alv-ehdot täyttävästä kotimaisesta ja ulkomaisesta varauksesta. Tämä lisää kotimaisten ja ulkomaisten alv-takaisinmaksujen määrää. Asiakkaan ei myöskään tarvitse itse laittaa aikaa alv-laskujen keräämiseen.

Miten CBT lisää ALV-vähennettäviä laskuja?

Jotta yritys voisi hakea alv-palautusta ulkomaisista ja kotimaisista hotelliyöpymisistä ja autonvuokrauksista, vaativat veroviranomaiset kotimaassa ja ulkomailla alv-säännösten mukaisia laskuja jokaisesta varauksesta. Kolme asiaa estävät yrityksiä saamasta alv-vähennyskelpoisia laskuja varauksistaan:

 1. Hotelliyöpymiset ja autonvuokraukset ovat ostettu varauspalveluista, joissa alv-osuuksia ei huomioida (useimmat yritykset eivät ole tästä tietoisia ennen varauksen tekoa).
 2. Laskuja ei toimiteta yrityksen talousosastolle.
 3. Laskut toimitetaan talousosastolle alv-vähennyskelvottomassa muodossa.

CBT -varausjärjestelmä takaa alv-vähennysvaatimukset täyttävän laskutuksen jokaisesta kotimaisesta ja ulkomaisesta alv-kelpoisesta varauksesta. Tämä optimoi CashBack-asiakkaiden alv-vähennyshyödyn kotimaisissa ja ulkomaisissa ostoissa.

 

ALV Rekisteröinti

Palvelumme kattaa myös asiakkaittemme ulkomaisten ALV-rekisteröintien hoitamisen; käsittäen rekisteröinnin aloittamisen sekä kausittaisten ilmoitusten tekemisen paikallisille veroviranomaisille. Rekisteröinneissä otamme huomioon ja käsittelemme myös yrityksen matkalaskut, mikä voi lisätä vähennettävän veron määrää huomattavastikin. Rekisteröintipalvelumme sisältää hakemusten teon myös edeltäviltä verovuosilta lainsäädännön niin salliessa. Tarvittaessa hoidamme myös muut EU-ilmoitukset.


Palvelumme avulla voitte ulkoistaa rekisteröintien hoidon meille joko kokonaan tai osittain esimerkiksi siten, että käytätte keräyspalveluamme yhdistettynä laskulistojen tekemiseen ja ilmoitusten täyttämiseen puolestanne.

Selvitämme asiakkaillemme myös, esimerkiksi asiakkaan suunnitellessa ulkomaista projektia, ALV-rekisteröinnin edellytykset ja tarpeet.

ALV Konsultointi

Ulkomaiseen arvonlisäveroon liittyvät kysymykset saattavat olla ongelmallisia ja vaatia ulkopuolisen asiantuntijan apua. Verkostomme ja sen laajan osaamisen sekä kokemuksemme avulla huolehdimme erilaisista ulkomaisiin arvonlisäveroihin liittyvistä kysymyksistänne. Tarjoamme kattavan valikoiman kansainväliseen ALV:n liittyviä ratkaisuja.


Kysy meiltä

© 2023

- Cash Back Finland Oy Ab Vanha Talvitie 11C 00580 Helsinki cashback@vatit.se +358 9 477 8040 Privacy

Call us now!