ALV-takaisinhaku

Etusivu/ALV-takaisinhaku

Suuri osa ulkomaista arvonlisäveroa jää hakematta takaisin mm. seuraavista syistä:

  • Monimutkainen takaisinhakuprosessi, joka johtuu maiden eriävistä lainsäädännöistä ja viranomaiskäytännöistä.
  • Takaisinhaku usein sitoo kohtuuttomasti yrityksen muutenkin rajallisia resursseja.
  • Useassa maassa verottajat kommunikoivat edelleen vain paikallisella kielellä.

ALV-palautusten haku meidän kauttamme on helppoa.

Paikalliset toimistomme ja konsulttimme muodostavat yhtenäisen verkoston, mikä mahdollistaa tehokkaan hakuprosessin. Näin olemme aina perillä myös alituisesti muuttuvasta lainsäädännöstä ja säännöksistä sekä pystymme kommunikoimaan verottajien kanssa paikallisella kielellä.

Laskutuksemme on asiakasystävällinen, sillä se perustuu provisioon onnistuneesta palautuksesta ja pientä vuosisopimusmaksua lukuun ottamatta emme veloita palveluistamme etukäteen. Saamme provisiomme arvonlisäveron palautuksen yhteydessä ja mikäli arvonlisäveroa ei palauteta, emme myöskään veloita palveluistamme!

Käyttämällä Cash Backin palvelua hyödynnät yrityksesi koko palautuspotentiaalin ja minimoit omien resurssien käytön. Samalla nopeutat ALV-hakemusten käsittelyaikoja. Lisäksi tarjoamme käyttöönne Cash Back Online -seurantapalvelun, jonka kautta asiakkaamme voivat vaivattomasti seurata hakemustensa käsittelyn etenemistä reaaliaikaisesti.

Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella kehitämme jatkuvasti toimintaamme joustavammaksi ja asiakkaan kulloisiakin tarpeita vastaavaksi.

Katso täältä mistä kuluista yrityksesi voi hakea ulkomaan ALV palautusta.

ALV-takaisinhaku

© 2023

- Cash Back Finland Oy Ab Vanha Talvitie 11C 00580 Helsinki cashback@vatit.se +358 9 477 8040 Privacy

Call us now!